Vilken yogamatta ska du välja? Följ vår enkla guide!

Kalender "Planera för din lycka" - Sporrong böcker

149 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Boken "Planera för din lycka" av Sanna Sporrong,  är en unik kalender skapad för att ge dig mer balans i livet. Du får hjälp att se över prioriteringar och vanor för att ­kunna fokusera på de saker som ökar ditt välmående. 

Kalendern är designad för att hjälpa dig att enklare nå dina långsiktiga mål genom att förändra små dagliga rutiner, som på sikt får stor effekt. 

Tänk om vi kan planera din tid så att den jobbar för dig, istället för emot dig. Många av oss upplever att vi har alldeles för lite tid, och tid är det enda i livet vi inte kan få mer av. Skapa din egen lycka och framgång – en dag i taget!

  • Hjälper dig hitta rätt fokus i ditt liv och skapa nya vanor
  • Plats för reflektion varje dag
  • Ett verktyg för att hitta balans i livet
  • Inte årsbunden, börja när du vill!

Se fler av Sanna Sporrongs böcker

UR KALENDERN:

"Framgångsrika människor förstår att små vardagliga handlingar har stor betydelse. Och med den insikten lägger de vikt även vid de små saker som inte får något omedelbart resultat. De utför dem om och om igen, tills den ackumulerade effekten slår in. Små handlingar kan göra skillnad för din hälsa, din lycka, din känsla av tillfredsställelse och för uppfyllandet av dina drömmar. Dessa små saker som ingen ser att du gör, som ingen kommer att applådera dig för eller ens lägga märke till kan förändra hela ditt liv."

Den här kalendern handlar även om hur du kan skapa balans i ditt liv, genom att göra mindre men rätt saker. Du får hjälp att se över dina prioriteringar och vanor för att ­kunna fokusera på de saker som betyder mest för dig, ditt välmående och din långsiktiga mål. Den har kopplingar till bullet journaling och det finns plats att fylla i "Habit tracker" och "Resultattavlor" mm.

Grundtanken med den här kalendern är att hjälpa dig att skapa nya vanor som du kan behålla över tid och att göra det lättare att prioritera rätt saker för bästa möjliga avkastning av dina ansträngningar. Kalendern behöver inte ersätta din digitala kalender utan kan med fördel användas som ett komplement, som en daglig "to do"-list. Vid de dagliga uppslagen har du plats för att bocka av din rutiner, Topp-3 viktigaste uppgifter för dagen, plats för dina to-do-lists med bullet journaling-metodik, samt yta att fylla i "Vad gjorde jag bra idag?" och "Idag har jag lärt mig"

I kalendern har du möjlighet att använda dig av ett system som kallas "habit tracking" där du kan lista några handlingar du vill utföra varje dag. Sedan kryssar du för de saker du gjort, vilket uppmuntrar dig till att fortsätta på den positiva kedjan. Dessa prestationer i form av ett "x" på ett papper, loggas även i ditt långtidsminne. På kort sikt får du sköna dopaminkickar, ett må bra-hormon som din kropp producerar när du känner tillfredsställelse av att ha åstadkommit något. Du kommer vilja göra samma sak igen och igen och på lite längre sikt kommer du att kunna uppnå mål du aldrig trodde var möjliga!

Om du, utöver din dagliga registrering av dina handlingar i din "habit tracker", vill gå ett steg längre i att mäta dina framsteg på något speciellt område, så finns det i slutet av kalendern även resultatdiagram att fylla i. Diagrammens två axlar kan användas till precis vad du vill. Det kan handla om att du vill spara pengar, gå ner eller upp i vikt, nå ett visst träningsresultat etc. Genom att följa upp dina resultat och se vad som händer över tid i en kurva, blir du peppad till att fortsätta med dina goda vanor, oavsett upp- eller nedgång.