STOR UTFÖRSÄLJNING!

Bok Chakra healing - Michelle S. Fondin

290 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

I boken Chakra healing får du lära känna kroppens energikällor för inre balans och livslust.
Längs ryggraden, från svanskotan och till huvudets topp, löper våra sju huvudsakliga energicentra som kallas chakran. Författaren Michelle Fondin utforskar och förklarar vart och ett av dessa och avmystifierar deras roll i läkning, balans, personlig kraft och välbefinnande i vardagen.

Varje chakra tillägnas ett eget kapitel där du bland annat får lära dig om dess energi, ohälsa och obalans kopplad till chakrat, hur vi läker det samt drar nytta av dess gåvor. Till din hjälp presenteras visualiserings- och andningsövningar, förslag på meditationer, yogapositioner och ayurvedisk kosthållning anpassad för varje chakra.

Genom hela boken får du trygg vägledning av Michelle som har lång erfarenhet av att arbeta med chakrasystemet för läkning och inre balans och med jättefina resultat.

  • Titel: Chakra healing - Lär känna kroppens energikällor för inre balans och livslust
  • Författare: Michelle S. Fondin
  • Antal sidor: 245
  • Mått: 153 x 215 x 20 mm
  • Utgiven: 2021-10-04
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Mer om innehållet:

För att läka och balansera chakrasystemet kan du välja att utföra övningarna som presenteras i boken, under sju dagar och ägna en dag åt varje chakra, i sju veckor med fokus på ett chakra per vecka eller i din egen takt och lägga den tid du behöver på varje chakra. Oavsett om du har en sjukdom eller orsakad av obalans, känner dig håglös på grund av årstidsskifte eller bara vill fördjupa dina kunskaper om den subtila kroppen kommer du att finna hälsa och livskraft under ditt utforskande av dessa livfulla energivirvlar - dina chakran.

Tips!

Kombinera boken Chakra healing med våra uppskattade Chakra kit med kristaller.
Ett kit innehåller sju helande kristaller. Ametist, Sodalit, Blå Kalcit, Grön Kvarts, Citrin, Orange Kalcit & Röd Jaspis.  Beskrivning på svenska medföljer.

Klicka här