Agat Ametist måne

299 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Underbart vacker Agat med Ametist, delvis slipad och formad som en vacker måne. Agat renar och stabiliserar din aura. Den rensar bort negativ energi och stärker din koncentration. Den får dig lugn och ger en känsla av trygghet.

Ametisten skyddar mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. Den lugnare, lindrar stress och kan även balansera humörsvängningar. Ametisten hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar sömnlöshet och hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar.

Månen med denna ljuvliga kombination är perfekt att ha framme i ditt hem. Varför inte ha den på kontoret eller i studierummet för extra lugn och koncentration. Den passar också perfekt vid din meditationsplats eller i sovrummet.

  • Namn: Agat & Ametist
  • Modell: Måne
  • Färg: Varierande
  • Storlek: ca 35 x 50mm
  • Vikt: ca 20-25g

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.