STOR UTFÖRSÄLJNING!

Mantra Palo Santo - I Trust and Honor my Intuition

79 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Mantra Palo Santo, Hållbart odlad och ekologisk. Positiva mantra bränns in i pinnen för en mer avsiktlig rensning. Här med "I Trust and Honor my Intuition"

Mantra Palo Santo Pinnen kommer från ett heligt doftträd och kallas därför "Holy Wood". Doften påminner om rökelsen Frankincense och Myrra. Palo Santo har använts av i olika heliga ritualer under tusentals år. Några av dess fördelar är att den rensar bort  negativ energi men är även ett naturligt insektsmedel, luftrenande och inte minst så är det ljuvligt att använda för sinnes- och kroppsavkoppling.

Tänd en Palo Santo och när du ser att den brinner blåser du så att lågan försvinner men röken blir kvar. För runt pinnen i cirkelrörelser över den plats eller person du vill rena, eller lägg den på ett brandsäkert fat/skål om du vill ha röken en längre stund. När du är färdig, doppa den rykande sidan i vatten och se till att den är helt släckt. 

Se även Mantra Palo Santo med texterna "Everything You want You already Are", "I channel life force energy. Health, Vitality & Well-being", "Healing energy is flowing through me and my family &  "I am Healthy, Happy & Whole"