GÅVA IDAG Få en exklusiv kalender.

Yogalinne Mandala Indigo Peach - The Spirit of OM

699 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Yogalinne Mandala Indigo Peach från The Spirit of OM. Ett vackert linne med ljuvliga färger i toner av blå, turkos och rosa med guld/vitt mönster. Tillverkat av bambu och eko-bomull vilket ger en mjuk, skön känsla mot kroppen.

Linnet har en praktisk inbyggd BH utan kupor vilket ger dig ett bra stöd. Snyggt skurna axelband i rosa och det härliga mandala-mönstret gör att detta supermjuka linnet verkligen sticker ut!

  • Material: 60% bambuviskos, 35% ekologisk bomull (Bio-kbA), 5% elastane
  • Färg/mönster: Indigo Peach, toner i blå, turkos och rosa med guld/vitt mönster
  • Inbyggd BH utan kupor
  • Digitaltryck utan vattenförbrukning
  • Vegansk

En unik detalj är att en mikrofin rosenkvarts finns blandad i tryckfärgen på Indigo Peach Yogalinne. Rosenkvarts kan hjälpa dig att öppna upp hjärtat och öka ditt inre välbefinnande och energiflödet i kroppen – för ett ge dig ett ännu mer ljuvligt yogapass.

I mitten av mandalatrycket hittar du symbolen The Seed of Life, vilket består av 7 cirklar som tillsammans är perfekta i harmoni, proportion och form. Denna perfekta geometri främjar vår inre ordning, harmoni och livsglädje. Som en symbol för skydd kan The Seed of Life stärka ditt självförtroende och ditt självförtroende och hjälpa dig att utveckla din potential.