15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Linne Invisible Tank Top Black - Organic Basics

379 kr

300 kr- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Organic Basics har ljuvligt sköna plagg som är lika bekväma på kroppen som de är snälla mot naturen. 

Invisible Tank Top är ett linne i modellen seamless, dvs med sömlösa kanter för en mjuk skön känsla och som även gör att inga skarvar syns igenom när du har linnet under andra plagg. Stilren, praktiskt och bekväm Tank Top som utgör en perfekt bas i garderoben.

  • Färg: Svart
  • Invisible, dvs Seamless
  • 82% återvunnen nylon, 18% elastan
  • Etiskt producerade
  • PETA "Vegan Approved" 

Kan tvättas i 60°C men Organic Basics rekommenderar det mer hållbara valet att tvätta i 30°C. Vi rekommenderar att tvätta linnet i en Guppyfriend tvättpåse. Producerad i Turkiet.

Organic Basics egna ord om de olika materialen & kvalitetsmärkningarna

Återvunna material

Vi använder återvunna material eftersom de sparar både på vatten och energi. De hjälper också att få bort avfall från deponier och förhindra koldioxid - vilket hjälper till att hålla vår planet ren och bekämpa klimatförändringar.

Seamless

Denna produkt är tillverkad på ett sätt som inte skapar sömmar. Inga sömmar betyder större komfort och hållbarhet eftersom det inte finns några svaga punkter i plagget.

Etiskt producerat 

Tillverkad i bra arbetsförhållanden med skälig lön, inget barnarbete, fritt vald anställning och med respekt för miljön. Vi använder GOTS och SA8000 standarderna för att säkerställa att saker görs rättvist.

PETA "Vegan Approved"  

Denna märkningen innebär att produkterna är "cruelty-free" och därmed inte innehåller några produkter eller biprodukter från djur.