Mala halsband Spirit gul kalcit - Blush & Promise

1 099 kr

- IDAG! FRI FRAKT (inom Sverige) Alltid fria byten
- Julklappar öppet köp tom 10/1-22
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Förälska dig i detta handgjorda mala från Blush & Promise där varje sten är speciellt utvald för att skapa ett smycke för både kropp och själ. Här med stenen rosa aventurin, rödbrun aventurin och bildjaspis.
På malat hänger en spetslipad gul kalcit tillsammans med en handknuten toffs. Njut av det vackra mala som ett fint smycke och känn in alla gottgörande energier som du bär med dig. 

Underbar att använda vid meditation.

 • Mala: Rosa och rosabrun aventurin. Bildjaspis. Totalt 108st. 6mm.
 • Hänge: Gul kalcit
 • Längd: 80cm
 • Energi:
  Rosa Aventurin - Lugnande. Balanserar yin och yang. Skyddar mot energitjuvar.
  Rödbrun aventurin - Grundande och helande  Den stärker både saklighet, kreativitet och tillit.
  Bildjaspis - Det sägs att den hjälper dig att hitta ditt sanna jag. Hjälper dig att att se och ta ansvar för dina egna känslor
  Gul Kalcit  - Symboliserar kontakten med det högre jaget.. Hjälper oss att känna att vi är en del av alltet och värdesätta de vackra i det lilla.

Att meditera med mala halsband:

Välj en stilla plats. Sätt dig i en bekväm position och slut ögonen. Ta några djupa andetag och hitta ditt center. Om du vill använda ett mantra för denna övningen viska den högt eller stilla för ditt inre. Håll ditt mala i höger hand draperad mellan lång- och pekfinger. Börja vid stenen närmst hänget. Använd tummen för att dra nästa sten mot dig och har du ett mantra upprepar du det tyst för dig själ eller räkna de 108 stenarna tills du rest hela vägen runt till början. Vill du fortsätta meditationen, vänd riktning och börja om.

Att använda ett mala vid meditation är ett underbart hjälpmedel att hålla vårt medvetande fokuserat så det inte vandrar iväg