Yogabyxa Shaktified Sage - Urban Goddess

699 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Yogabyxan Shaktified är super bekväma, ultramjuka hög kvalitet av ekologisk bomull. Vecket över bältet gör dessa leggings ger totalrörelsefrihet och kan också vara lämplig för gravida som vill ha stöd till magen. Baksidan av vecket under bältet har en härlig rynkad detalj som framhäver den kvinnliga formen.

Shaktified yoga leggings är extra lång, vilket ger dig en snygg och modern Punjabi stil känsla. Perfekt att de passar oss alla, oavsett din längd. Skönt att dra över foten i shavasana. Bär dessa supercoola yogaleggings tillsammans med en av våra yogatoppar för att slutföra din outfit. Du kan gärna styla dessa yoga byxor utanför mattan med ett par klackar. Rock it!

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till sina plagg. Det gör att dina yogakläder kan andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under din heliga stunder.

  •  Färg: Sage (ljusgrön)
  •  Hög midja (nervikningsbar)
  • Ben: Långa för en snygg effekt med "rynkor" nedtill 
  • Material: 92% GOTS-certifierad ekologisk bomull, 8% elastan
  • Tvättråd: Tvätta i 30 grader med avigsidan ut.

XS (34/36)

S (36/38)

M (38/40)

L (40/42)

XL (42/44)

XXL (44/46)

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget.