Wow! Massor av nyheter!

Tinktur Rooted Life Bliss - Örtfabriken

280 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Örtfabrikens Rooted Life är en tinktur på örter för att grunda dig och för att hitta djupt ner i dina rötter. Ta dropparna när du vill uppnå förankring, självförtroende och integritet.

Rooted Life tillhör vår nya serie Blissful Tinctures. Basen är rötterna från Kungsljus och Fjällkvanne. Örternas egenskaper accentueras av Nässla och Ringblomma. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen. 

Örterna påverkar oss på olika plan. Fysiskt, emotionellt och spirituellt. Våra Blissful-tinkturer ska ge dig just en bliss. De ska lyfta dig och höja ditt medvetande. Vi har valt örter utifrån hur de används traditionellt, men också för att de förstärker varandra. 

Huvud örten i denna tinktur är Kungsljus. Kungsljus ger mod åt den som intar örten och får oss att stå stadigt på jorden. Fjällvkvanne hjälper oss att återknyta till vår andliga natur. Både Kungsljus och Fjällkvanne har använts som beskyddande örter. Brännässlan ger oss näring och styrkan att stå i vår egen kraft och Ringblomman skiner starkt och orädd.

Örtfabrikens örtbaserade tinkturer är noga utformade och testade i nära samarbete med våra odlare. Örtfabrikens svarta flaska skyddar tinkturen längre än andra glas.

  • Gullgentiana
  • Etanol 25-45%
  • Dosering: 10 - 20 droppar max 3 ggr vid behov.
  • 30ml (räcker till ca 20 - 30 doser

Hur ska du ta dina Bliss tinkturdroppar?

Örtfabrikens tinkturer är framtagna utifrån egna recept baserade på hur örterna har använts traditionellt. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen. 

Dosering: 10 - 20 droppar max 3 ggr vid behov

Mer om Tinkturer

Tinkturer är ett koncentrat av örter i flytande form. Det behövs en liten mängd droppar för att tillgodogöra sig örtens verksamma ämnen. Dropparna droppas direkt i munnen eller så tar man dem i ett glas vatten eller i en smoothie.

Det är en enkel och samtidigt komplex process att ta fram en tinktur. Det behövs endast två ingredienser; ört och lösningsvätska. Örterna förbereds och får sedan dra i lösningsvätskan i minst två veckor. Men gärna längre.

Val av lösningsvätska

Örtfabrikens tinkturer är baserade på alkohol då det blir en mer potent örtprodukt än vid valet av andra lösningsvätskor. Alkoholen i en dos tinktur är försvinnande liten. Den går att jämställa med graden alkohol i en mogen banan. 

Tinktur Rooted Life en del av Blissful Familjen

Örterna påverkar oss på olika plan. Fysiskt, emotionellt och spirituellt. Örtfabrikens Blissful-tinkturer ger dig just en bliss och är för dig som vill upptäcka nya dimensioner. Använd örterna för din personliga och spirituella utveckling.

I serien Blissful Tinctures finns tinkturen Meditate för att förstärka din meditation. Love & Joy innehåller örter för att öppna ditt hjärta. Och Rooted Life för dig som vill grunda dig och stärka ditt självförtroende. Du använder tinkturerna vid meditation, ceremonier och ritualer.

Örtfabrikens tinkturer är framtagna utifrån egna recept baserade på hur örterna har använts traditionellt. Tinkturer är örter i koncentrerad, flytande form för invärtes bruk. Det är enkelt att dosera. Du droppar dropparna i ett glas vatten eller direkt i munnen. 

Låt örterna träda in i ditt liv. Ge plats för dem så kommer du få tillträde till deras värld.

Viktigt!
Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Ersätter ej läkemedel. Rådfråga vid osäkerhet läkare. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ej vid graviditet. Överdosera inte den dagliga dosen.