Yogamatta eKO 5mm Ebb Marbled - Manduka

949 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Mandukas 5mm eKO yogamatta Ebb Marbled är ett bra val för dig som som bryr dig lite extra om miljön och vill ha en högpresterande, lite tjockare hållbar yogamatta. eKO-mattan från Manduka passar dig som svettas lite till medel. Denna mattan har en läcker marmorerad färg i olika nyanser av blått.

Den yttre ytan består av patenterade, slutna celler av naturgummi. Eftersom cellerna är slutna så tränger inte svett och liknade in i mattan och gör den hygienisk.

En av de mest slitstarka miljövänliga mattorna på marknaden. Utvecklad under 4 års tid i samarbete med yogalärare. Utformad för att ge den ultimata kombinationen av dämpning och grepp. Ingen PVC eller giftiga mjukgörare.

  • Färg: Ebb Marbled (blå melerad)
  • Vikt: ca 3,2kg
  • Mått: 61cm x 180 x 5mm
  • Material: Gummi från gummiträd (ej från Amazonas)
  • Passar bra för dig som svettas låg till medel

Den sjögräslika texturen med överlägsen dämpning är mjuk mot din kropp och bra för miljön. Denna naturliga gummimatta skapas genom en giftfri process och är helt fri från de skummedel och mjukgörande medel som finns i många andra mattor. 

Rengöring: Vi rekommenderar att du använder Mandukas rengöring eller en utspädd organisk äppelcidervinäger (50/50) och en fuktig trasa eller svamp. Lägg inte eKO-mattan i tvättmaskinen och spola/skölj inte av den heller, eftersom det kommer att påskynda materialets biologiska nedbrytning och förstör mattan.

Om du tycker du glider för mycket på mattan så prova med att tvätta den enligt ovan föreslagna metoder. En bra rengjord matta gör stor skillnad. Rengör den därför regelbundet.

Alla ekologiska mattor kan avge en stark doft. Detta är ett tecken på att mattan är tillverkad av giftfritt gummi och är inte farligt eller skadligt. Doften avtar med tiden. Om man är känslig för starka dofter bör man välja en matta som inte ekologisk. Man kan också prova att tvätta mattan enligt ovan.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE