STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yogamatta eKO 5mm Midnight Extra Lång - Manduka

1 239 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Mandukas 5mm eKO yogamatta Midnight Extra Lång är ett bra val för dig som som bryr dig lite extra om miljön och vill ha en högpresterande, lite tjockare hållbar yogamatta. eKO-mattan från Manduka passar dig som svettas lite till medel. Denna mattan har en neutral mörkgrå färg.

Den yttre ytan består av patenterade, slutna celler av naturgummi. Eftersom cellerna är slutna så tränger inte svett och liknade in i mattan och gör den hygienisk.

En av de mest slitstarka miljövänliga mattorna på marknaden. Utvecklad under 4 års tid i samarbete med yogalärare. Utformad för att ge den ultimata kombinationen av dämpning och grepp. Ingen PVC eller giftiga mjukgörare.

  • Färg: Midnight (mörkblå)
  • Vikt: ca 3,6kg
  • Mått: 61cm x 200 x 5mm Extra Lång
  • Material: Gummi från gummiträd (ej från Amazonas)
  • Passar bra för dig som svettas låg till medel

Den sjögräslika texturen med överlägsen dämpning är mjuk mot din kropp och bra för miljön. Denna naturliga gummimatta skapas genom en giftfri process och är helt fri från de skummedel och mjukgörande medel som finns i många andra mattor. 

Rengöring: Vi rekommenderar att du använder Manduka Mattvätt eller en utspädd organisk äppelcidervinäger (50/50) och en fuktig trasa eller svamp. Lägg inte eKO-mattan i tvättmaskinen och spola/skölj inte av den heller, eftersom det kommer att påskynda materialets biologiska nedbrytning och förstör mattan.

Om du tycker du glider för mycket på mattan så prova med att tvätta den enligt ovan föreslagna metoder. En bra rengjord matta gör stor skillnad. Rengör den därför regelbundet.

Alla ekologiska mattor kan avge en stark doft. Detta är ett tecken på att mattan är tillverkad av giftfritt gummi och är inte farligt eller skadligt. Doften avtar med tiden. Om man är känslig för starka dofter bör man välja en matta som inte ekologisk. Man kan också prova att tvätta mattan enligt ovan.

Att förvara: Lämna inte mattan utsatt för direkt solljus. Om den är våt, låt mattan torka innan den rullas ihop. För bästa prestanda, när den inte används, håll eKO®-serien rullad och i en väska eller överdrag, eftersom långvarig luft- och solexponering kan skada gummit på mattan

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE