IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Eterisk olja Pepparmynta Organic - Tisserand Aromatherapy

135 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Skapa din önskvärda sinnesstämning med hjälp av dessa 100% eteriska oljorna från Tisserand Aromatherapy. Denna speciella typ av pepparmynta har en mycket stark arom, vilket gör den idealisk för användning i aromaterapipraxis. Pepparmyntans medicinska egenskaper har dokumenterats i många år och är idealisk för behandling av lindrigare hosta och förkylning. Oljan har också sina fördelar vid behandling av IBS och matsmältningsbesvär då oljan kan masseras in i magen för att lugna matsmältningsbesvär och uppblåsthet. Denna olja kommer i en praktisk liten flaska som är perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan. 

  • Innehåller: 100% Mentha piperita (pepparmynta) olja
  • Egenskaper: Energigivande, kylande och rengörande
  • Arom: Intensivt och fräsch doft av mentol
  • Passar ihop med: Eukalyptus, rosmarin, tea tree & lavendel
  • Innehåller: 9 ml 

Läs mer om den eteriska oljans användningsområden nedan: 

Massage: Använd 5 droppar av oljan och blanda in den med annan olja ex. kokosolja som är perfekt att använda till massage då oljans små molekyler lätt sjunker in i huden. Bidrar dessutom till att göra strukturen i bindväven stark och smidig.

Meditation eller Yoga: Välj ut en olja som passar den sinnesstämning du vill uppnå. Ta lite av oljeblandningen i ena handen, gnugga handflatorna mot varandra, öppna upp händerna mot ansiktet och andas in de härliga dofterna.

Bad: Tillför 4-6 droppar av den eteriska oljan i 20 ml vatten. Tillför sedan hela blandningen av eterisk olja och vatten till badet!  Unna dig en stund för dig själv och avnjut ett avkopplande varmt bad.  

Ångare: Tillsätt 6-8 droppar av oljan till din brännare eller ångare och njut av den härliga arom som oljan avger.  

OBS! Endast för extern användning. Använd inte outspädd på huden. Undvik kontakt med känsliga områden, t.ex. ögon, sprucken hud eller sår. Tänk på att testa dig fram och använd hellre en liten mängd i början för att se hur din hud reagerar. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte eteriska oljor på barn under 5 år. Kontakta din sjukvårdspersonal innan du använder eteriska oljor under graviditeten. Förvaras bäst på en sval och torr plats. Om du applicerar i en massageblandning, vänta 12 timmar innan du utsätter huden för starkt UV-ljus eller solljus.