GÅVA! 7 kristaller idag!*

Yogamatta Mandala Gold 183x61 cm 4 mm + Yogaväska - Vackraliv Yoga

1 299 kr

- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogamattan Mandala Gold från Vackraliv är en underbart vacker supergrip-matta med en guldfärgad mandala i mitten. Den har även praktiska markeringar för att assistera linjeringen i dina yogapositioner. Mattan är 183×61 cm och är framtagen för att uppnå maximalt grepp och dämpning samtidigt som den är smidig att ta med sig i yogaväskan. 

Vid köp av yogamattor från Vackraliv tillkommer det en praktisk och användbar yogaväska så att du enkelt ska kunna bära med dig mattan till och från träningen. 

  • Material: Ytan, återvunnen Polyuretan, Eco naturgummi undertill
  • Färg: Svart med mönster i guld
  • Storlek: 4 mm, 183x61 cm
  • Vikt: 2,4 kg
  • Väska till mattan ingår

Tillverkade av polyuretan, Eco naturgummi och är fri från PVC och toxiner. Naturgummi är dessutom helt återvinningsbart. Materialet på mattan tillåter dig att snabbt och enkelt torka av med en fuktig trasa eller handduk. 

För att hålla mattan ren rekommenderar Gabriella att fukta en handduk med några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. OBS! Använd ej desinficeringsmedel vid rengöring av din matta, det fräter bort printet. Använd ej i direkt solljus.