Yogamatta Eko Flower Gold 183x61 cm 4 mm + Yogaväska - Vackraliv Yoga

1 299 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogamattan Chakra är en fantastiskt snygg matta från Vackraliv.  Modern design. Yogamattorna är i djup svart färg, denna variant med ett vackert mönster i guld. Storleken på mattan är 183×61 cm. Framtagen för att uppnå maximalt grepp och dämpning samt smidig att ta med sig i yogaväskan.

Vid köp av yogamattor från Vackraliv tillkommer det en praktisk och användbar yogaväska så att du enkelt ska kunna bära med dig mattan till och från träningen. Vi har också vackra Yogahjul med chakramönster från Vackraliv.

  • Material: polyuretan, Eco naturgummi
  • Färg: Svart med chakrasymboler. Svart på svart
  • Storlek: 4 mm, 183x61 cm
  • Vikt: 2,6 kg
  • Yogaväska ingår med texten "Be more you"

Tillverkade av polyuretan, Eco naturgummi och är fri från PVC och toxiner. Naturgummi  är dessutom helt återvinningsbart. Materialet på mattan tillåter dig att snabbt och enkelt torka av med en fuktig trasa eller handduk. För att hålla mattan ren rekommenderar Gabriella att fukta en handduk med några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. OBS! Använd ej desinficeringsmedel vid rengöring av din matta, det fräter bort
printet på din matta.