15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Yogamatta Chakra guld 183x61 cm 4 mm + Yogaväska - Vackraliv Yoga

1 299 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogamattan Chakra är en fantastiskt snygg matta från Vackraliv.  Modern design. Yogamattorna är i djup svart färg med fantastiskt vackra charkasymboler i klar guldfärg. Storleken på mattan är 183×61 cm. Framtagen för att uppnå maximalt grepp och dämpning samt smidig att ta med sig i yogaväskan.

Vid köp av yogamattor från Vackraliv tillkommer det en praktisk och användbar yogaväska så att du enkelt ska kunna bära med dig mattan till och från träningen. Vi har också vackra Yogahjul med chakramönster från Vackraliv.

  • Material: polyuretan, Eco naturgummi
  • Färg: Svart med chakrasymbolerna i guld
  • Storlek: 4 mm, 183 x 61 cm
  • Vikt: 2,3 kg
  • Yogaväska ingår

Tillverkade av polyuretan, Eco naturgummi och är fri från PVC och toxiner. Naturgummi  är dessutom helt återvinningsbart. Materialet på mattan tillåter dig att snabbt och enkelt torka av med en fuktig trasa eller handduk. För att hålla mattan ren rekommenderar Gabriella att fukta en handduk med några droppar antibakteriell Tea Tree Oil i vattnet och låt sedan torka en stund innan den läggs tillbaka i yogaväskan. OBS! Använd ej desinficeringsmedel vid rengöring av din matta, det fräter bort guldprintet.