STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yogamatta Love Sage 4mm - Love Generation

550 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Love Generations Yogamatta i den mjuka gröna färgen Sage. Yogamattan är en 4mm tjock matta.  Den låga vikten på 1,2 kg gör mattan lätt att ta med sig. Om du viker den två gånger får den plats i en resväska i standardstorlek.

Yogamattan är av typen ”sticky mat” och den har ett bra torrt grepp i olika positioner (mattan bör yogas in för bättre grepp) Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Yogamattan passar både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp. Då den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. 

  • Färg: Magic Carpet Lavender (lavendelfärgad botten, mönster i ljusare ton)
  • Mått:183 cm x 61 cm x 4 mm.
  • Vikt: 1,2kg
  • Material: Högkvalitativ, giftfri OEKO-TEX certifierad PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex)

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den.

Klicka här för att se våra produkter som du enkelt kan rengöra din matta med.

Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Klicka här för att se våra yogahanddukar. 

Alla Love Generations PVC Yogamattor är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du undviker det om möjligt, då mattan får en längre livslängd om du rengör den för hand enligt ovan föreslagna metod.