Wow! Massor av nyheter!

Yogamatta 4mm eKOLite Charcoal - Manduka

1 029 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Mandukas 4mm eKO Lite yogamatta är ett bra val för dig som vill ha en högpresterande, hållbar yogamatta och som också är snäll mot miljön. Mattan passar dig som svettas lite till medel. Den yttre ytan består av patenterade, slutna celler av naturgummi. Eftersom cellerna är slutna så tränger inte svett och liknade in i mattan och gör den mycket hygienisk.

Den sjögräsliknande texturen med överlägsen dämpning är mjuk mot din kropp och bra för miljön. Denna naturliga gummimatta skapas genom en giftfri process och är helt fri från de skummedel och mjukgörande medel som finns i många andra mattor. Charcoal är en klassisk mörkgrå färg.

  • Färg: Charcoal (mörkgrå)
  • Vikt: ca 2kg
  • Mått: 61 cm x 180 cm x 4mm 
  • Material: Gummi från gummiträd (ej från Amazonas)
  • 99% fri från latex och passar därför bra för de flesta som har en latexallergi.
  • Ingen PVC eller giftiga mjukgörare.

En av de mest slitstarka miljövänliga mattorna på marknaden. Utvecklad under 4 års tid i samarbete med yogalärare. Utformad för att ge den ultimata kombinationen av dämpning och grepp. 

Rengöring: Vi rekommenderar att du använder Manduka Mat Restore eller en utspädd organisk äppelcidervinäger (50/50) och en fuktig trasa eller svamp. Lägg inte eKO-mattan i tvättmaskinen och spola/skölj inte av den heller, eftersom det kommer att påskynda materialets biologiska nedbrytning och förstör mattan.

Om du tycker du glider för mycket på mattan så prova med att tvätta den med utspädd äppelcidervinäger alternativ Manduka Mat Restore. En bra rengjord matta gör stor skillnad. Rengör den därför regelbundet.

Alla ekologiska mattor kan avge en stark doft. Detta är ett tecken på att mattan är tillverkad av giftfritt gummi och är inte farligt eller skadligt. Doften avtar med tiden. Om man är känslig för starka dofter bör man välja en matta som inte ekologisk. Man kan också prova att tvätta mattan enligt ovan.

Svårt att välja yogamatta? Se vår guide till rätt yogamatta här: GUIDE

Att förvara: Lämna inte mattan utsatt för direkt solljus. Om den är våt, låt mattan torka innan den rullas ihop. För bästa prestanda, när den inte används, håll eKO®-serien rullad och i en väska eller överdrag, eftersom långvarig luft- och solexponering kan skada gummit på mattan