Yogamatta Kork The Powerful Mind Gold - Yggdrasil

1 198 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Magiska Yogamatta av kork och naturgummi med drömskt guldtryck. En yogamatt som inte bara är vacker men som är både halkfri och ekologisk. Korkmattor är antibakteriell av naturen.

Stort, härligt guldtryck med en elefant inspirerad av Ganesha. Ta del av Yggdrasils tankar kring motivet:
Få saker i naturen är lika nådiga och kraftfulla som elefanten. För oss representerar elefanten både fysisk och mental styrka. Yoga är i huvudsak ett sätt att skärpa både kropp och själ. Ett oskarpt sinne, ungefär som den vilda elefanten, kan vara förödande i omgivningen. Ett skärpt sinne kan å andra sidan riktas efter ens önskemål för att få undan alla hinder. Yogautövandet slutar aldrig, att kunna kontrollera och skärpa sina sinnen är en livslång strävan. Låt detta elefantmotiv tjäna som en påminnelse om detta. 

  • Storlek: 178cmx61cm.
  • Tjocklek: 3,4mm.
  • Vikt: 1,9 kg.
  • 100% återvinningsbar naturgummi & kork, biologiskt nedbrytbart.
  • Tryck: Elefant, Guldtryck som är beständigt mot slitage.
  • Helt utan PVC, latex, silikon, giftiga lim och ftalater.

Skötselråd: Tvätta gärna korkmattan innan första användning för att undvika att trycket färgar av sig. Du rengör den enkelt med en mjuk, lätt fuktad trasa. Om din korkmatta i framtiden blir ordentligt smutsig kan du rengöra den med mild en tvål och skölja av mattan i duschen. OBS! Använd EJ kemikalier då detta är naturmaterial.

Om dina händer och fötter är väldigt torra kan du ta lite vatten på dem, alternativt direkt på korken, innan du börjar träna för att förhindra att du glider.