Yogamatta Kork The Golden Dream Gold Limited Edition - Yggdrasil

1 198 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

I samarbeta med EMILA LÖF KARLSSON kommer denna unika ljuvliga kork yogamatta i ett begränsat antal. Vill du försäkra dig om att en av dem ska bli din så skynda dig att beställa hem din alldeles egna.

Magisk yogamatta av kork och naturgummi med drömskt guldtryck som är både halkfri och ekologisk. Ju mer du svettas desto bättre grepp Den är även antibakteriell av naturen. 

Tryckt en vacker och detaljrik Lotus blomma. Yggdrasils tankar bakom denna yogamatta:
Lotusblomman är helig i många kulturer då den symboliserar återfödelse, andligt uppvaknande, tro, och helig skönhet.  Blombladen som vecklar ut sina blad  är en symbol för att nå ett djupare sinnestillstånd och själens expansion.

  • Storlek: 178cmx61cm.
  • Tjocklek: 3,4mm.
  • Vikt: 1,9 kg.
  • 100% återvinningsbar naturgummi & kork, biologiskt nedbrytbart.
  • Tryck: Lotus, Guldtryck beständigt mot slitage.
  • Helt utan PVC, latex, silikon, giftiga lim och ftalater.

Skötselråd: Tvätta gärna korkmattan innan första användning för att undvika att trycket färgar av sig. Du rengör den enkelt med en mjuk, lätt fuktad trasa. Om din korkmatta i framtiden blir ordentligt smutsig kan du rengöra den med mild en tvål och skölja av mattan i duschen. OBS! Använd EJ kemikalier då detta är naturmaterial.

Om dina händer och fötter är väldigt torra kan du ta lite vatten på dem, alternativt direkt på korken, innan du börjar träna för att förhindra att du glider.