Yogamatta Kork The Essence of Yoga - Yggdrasil

1 089 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogamatta av kork och naturgummi som är halkfri och ekologisk! Ekologisk yogamatta i kork med vackert hamsa hand tryck. 

Hamsa är gammal, kanske den äldsta symbolen som finns idag. I fjärran östern symboliserar Hamsa hur energier flyter och förbinder människokroppen genom sina sju chakran. Den visualiserar hur vi alla är skapelser av energi och att vi alla är connectade till varandra. Det visar även oss hur vi alla spelar våra delar i den stora energibalansen som omger oss. Vad som gör detta så vackert är att detta sammanfaller med den djupare innebörden av Yggdrasil, det massiva askträdet som kanaliserar och förbinder alla universums energier genom dess många rötter och grenar.

Tillverkad av naturgummi i basen vilket ger ett perfekt grepp på golvet. Ytskiktet av ekologisk kork gör mattan halkfri och den är även antibakteriell av naturen.

  • Storlek: 175cmx61cm.
  • Tjocklek: 3,4mm.
  • Vikt: 1,9 kg.
  • 100% återvinningsbar naturgummi & kork, biologiskt nedbrytbart.
  • Tryck: The Essence of Yoga
  • Helt utan PVC, latex, silikon, giftiga lim och ftalater.

Skötselråd: Tvätta gärna korkmattan innan första användning för att undvika att trycket färgar av sig. Du rengör den enkelt med en mjuk, lätt fuktad trasa. Om din korkmatta i framtiden blir ordentligt smutsig kan du rengöra den med mild en tvål och skölja av mattan i duschen. OBS! Använd EJ kemikalier då detta är naturmaterial.

Om dina händer och fötter är väldigt torra kan du ta lite vatten på dem, alternativt direkt på korken, innan du börjar träna för att förhindra att du glider.