Yogamatta Kork The Essence of Life - Yggdrasil

1 089 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Yogamatta av kork och naturgummi som är halkfri och ekologisk! vackert och lugnande tryck av en maskros som blåser i vinden. 

Våra tankar bakom denna yogamatta: The essence of Life - För oss talar den utslagna maskrosen direkt till våra hjärtan och fångar, enligt vår mening livets mening fullt ut. De kan inte bara växa i de tuffaste områdena, det kan frodas och till och med blomstra där. Vi kan alla komma från olika platser och bakgrunder, men oavsett var det är och bör det alltid vara vårt mål att få livet att blomstra. Om maskrosen kan, kan du också!

Tillverkad av naturgummi i basen vilket ger ett perfekt grepp på golvet. Ytskiktet av ekologisk kork gör mattan halkfri och den är även antibakteriell av naturen.

  • Storlek: 175cmx61cm.
  • Tjocklek: 3,4mm.
  • Vikt: 1,9 kg.
  • 100% återvinningsbar naturgummi & kork, biologiskt nedbrytbart.
  • Tryck: The Essence of Life
  • Helt utan PVC, latex, silikon, giftiga lim och ftalater.

Skötselråd: Tvätta gärna korkmattan innan första användning för att undvika att trycket färgar av sig. Du rengör den enkelt med en mjuk, lätt fuktad trasa. Om din korkmatta i framtiden blir ordentligt smutsig kan du rengöra den med mild en tvål och skölja av mattan i duschen. OBS! Använd EJ kemikalier då detta är naturmaterial.

Om dina händer och fötter är väldigt torra kan du ta lite vatten på dem, alternativt direkt på korken, innan du börjar träna för att förhindra att du glider.