GÅVA IDAG Få en exklusiv kalender.

Yogamatta Kork "Dreamers search" - Yggdrasil

1 089 kr

998 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Öppet köp på julklappar tom 8/1-24

Yogamatta av kork och naturgummi som inte bara är halkfri och ekologisk utan även så vacker så du inte kan sluta titta på den! Superfin drömfångare i färg pryder denna yogamattan i kork.
Yggdrasils tankar bakom denna design: Drömfångaren är tänkt att fånga dåliga drömmar och låta de goda passera genom, så att drömmaren kan få en trygg och oavbruten vila. Med denna yogamatta ville vi skapa en lugn och avslappnad miljö för ditt yogatövande och ett lugn för ditt sinne.

Tillverkad av naturgummi i basen vilket ger ett perfekt grepp på golvet. Ytskiktet av ekologisk kork gör mattan halkfri och den är även antibakteriell av naturen.

  • Storlek: 175cmx61cm.
  • Tjocklek: 3mm.
  • Vikt: 1,9 kg.
  • 100% återvinningsbar naturgummi & kork, biologiskt nedbrytbart.
  • Tryck: Drömfångare, av vattenbaserat ekologiskt bläck.
  • Helt utan PVC, latex, silikon, giftiga lim och ftalater.

Skötselråd: Tvätta gärna korkmattan innan första användning för att undvika att trycket färgar av sig. Du rengör den enkelt med en mjuk, lätt fuktad trasa. Om din korkmatta i framtiden blir ordentligt smutsig kan du rengöra den med mild en tvål och skölja av mattan i duschen. OBS! Använd EJ kemikalier då detta är naturmaterial.

Om dina händer och fötter är väldigt torra kan du ta lite vatten på dem, alternativt direkt på korken, innan du börjar träna för att förhindra att du glider.