15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Yoga-Kit Female Power

899 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yoga-Kit Female Power är ett riktigt självkärleks kit till alla underbara kvinnor. 

En ljuvlig yogamatta med mönster av Lotus blomman som symbolisera upplysning. Yogamattan är lite extra tjock och är underbar för ömma knän och leder. Perfekt till yoga och meditation.
Hitta din balans med hjälp av Restore Balance oljan som gör din upplevelse extra kraftfull. Rulla på oljan dina pulspunkter; vid tinningar, nacke och bakom öronen och känn hur harmonin infinner sig.

I boken Feminin kraft hittar massor av inspiration verktyg, uppmaning till handlingar, ritualer och övningar som hjälper dig att få den feminina kraften att spira!

Mer om innehållet

Yogamatta Lotus Extra Thick Pink 6mm - Love Generation

Love Generations Yogamatta Lotus Extra Thick Pink är en 6mm tjock matta med en rosa botten och ett mönster av lotusblommor ton-i-ton. Den låga vikten på 1,5kg gör att du enkelt kan ta den med dig trots tjockleken. 

Yogamattan är av typen ”sticky mat” och tjockleken ger den en skön, mjuk känsla vid lugnare yoga såsom Yin och Restorative. Mattan har ett bra torrt grepp i olika positioner. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Yogamattan passar både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin! Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp. Då den är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på mattan. 

 • Färg: Lotus Pink (rosa botten med lotusblommor ton-i-ton)
 • Mått:183 cm x 61 cm x 6 mm.
 • Vikt: 1,5kg
 • Material: Högkvalitativ, giftfri OEKO-TEX certifierad PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex)

Användning och skötsel

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den.

Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Alla Love Generations PVC Yogamattor är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du undviker det om möjligt, då mattan får en längre livslängd om du rengör den för hand enligt ovan föreslagna metod.

Bok "Feminin Kraft" - Rebecca Campbell

"Feminin Kraft - Släpp fram den kloka, vilda kvinnan i dig och hitta ditt kall" är en bok om systerskap och skiftet från maskulin till feminin energi. Det är dags för kvinnor att resa sig, berätta sin sanning och visa vägen framåt genom att våga vara sig själva fullt ut. Det är en bok fylld med verktyg, uppmaning till handlingar, ritualer och övningar som hjälper dig att få den feminina kraften att spira!

Feminin kraft är inte en bok om feminism, och den handlar inte heller om hur kvinnor ska ta plats på männens bekostnad. Däremot är det en guide till hur vi tillsammans ska kunna skapa en helt ny arketyp av kvinna. Hon förminskar inte sig själv för att andra ska må bra, hon vet att hon inte är sin kroppsvikt eller sin karriär. Det är en manual för att läka osäkerheten, rädslorna och de ärvda mönstren som kan hindra dig från att lita på din kraft och intuition.

Lär dig att säga adjö till den duktiga flickan och sluta vara andra till lags samt hur du kan återta de ofta kallade ”kvinnliga svagheterna” och vända de till din styrka. Det är en stärkande bok som väcker frågan: ”Vad är egentligen möjligt om jag tillåter mig att omfamna min feminina inre kraft och istället för att trycka bort den låta den leda dig – både ut i världen och in i dig själv?”

 • Titel: Feminin Kraft - Släpp fram den kloka, vilda kvinnan i dig och hitta ditt kall
 • Författare: Rebecca Campbell
 • Antal sidor: 318
 • Språk: Svenska
 • Format: Kartonnage (hårda pärmar)

Det är dags för kvinnor att resa sig, berätta sin sanning och visa vägen framåt genom att våga vara sig själva fullt ut. Tiden då kvinnor jämförde sig med och såg upp till de manliga energierna som om de vore det enda som räknades är förbi.

Rebecca Campbell menar att det heliga feminina, som ibland varit passivt, kuvat och tyst, nu ska fortsätta växa, resa sig och ta plats. Genom detta kan det skapas balans mellan de feminina och de maskulina energierna, både inom oss själva och i världen. Hon uppmuntrar dig att fundera på många svåra men nödvändiga frågor, t.ex.: 

 • ”Om du inte var rädd för vad andra människor skulle tycka, säga eller göra, vad skulle du göra?”
 • ”Vem ser folk dig som eller säger att du är som inte är sant?”
 • ”Vad skulle hända om du istället för att gömma dig lät alla se hela dig?”

Författaren Rebecca Campbell har även skrivit "Ge kraft åt ditt inre ljus" och står även bakom de populära orakelkorten "The Starseed Oracle".


Yogaolja Roller "Restore Balance" - Tisserand Aromatherapy

Restore Balance yogaolja i en praktisk rollerflaska i perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan så att du ler hela dagen.

Finn skön harmoni med denna humörbalanserande olja. Den motverkar humörförändringar i samband med klimakteriet och vid menstruation. 

 • 100% naturliga, rena eterisk oljor
 • Rollerflaska
 • Innehåller 10ml
 • Rose, Geranium och Clary Sage

För att få harmoni i ditt humör: Rulla på oljan dina pulspunkter; vid tinningar, nacke och bakom öronen. Kan också användas på handleden.

Innehåll: Capryl/Capric Triglyceride (fraktionerad kokosnötsolja), Citrus Paradisi M. (grapefrukt) Peel Oil Expressed, Pelargonium Graveolens (Geranium) Olja, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) Rotolja, Rosa Damascena (Rose Absolute) Olja, Tokoferol, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral*, Bensylalkohol*, Eugenol*. *Naturligt förekommande i eteriska oljor.