Wow! Massor av nyheter!

Affirmationskort The light of healing - Sachiko Eklöf

444 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Unika Healing affirmation cards skapade av Sachiko Eklöf.

Hitta åter hem till dig - Find your way back home

44 helande målningar med kanaliserade budskap har skapat Healing-och Affirmationskortleken "The Light of Healing". Healingkorten innehåller helande energier och är själens förlängda arm som hjälpa dig att tydligare höra din hjärtas röst och önskan. Det ökar tilliten, läkningen och kärleken till i dig själv. Korten är på engelska

  • 44 helande kort
  • Kortens text är på engelska
  • Unikt målade av Sachiko Eklöf

Vem är Sachiko?:
"Mitt namn är Sachiko (Hanna) Eklöf. Vid min födelse i Tokyo gavs jag Sachiko som tilltalsnamn. Sachiko betyder barn av lycka. Hanna betyder blomma i Japan och i Sverige är betydelsen nåd och lycka. Eklöf är efternamnet jag fick när jag kom till Sverige. Eken sägs bland annat vara en symbol för ett långt liv, visdom och helande.

Mitt själskall är skrivet i mitt namn och min önskan är att du tillåter korten återknyta kontakten med din helande förmåga, sprida visdom och lycka till dig och ditt liv. Energin hjälper dig att hitta åter tillbaka hem till ditt hjärta, åter tillbaka till den du verkligen är."

Sachiko är diplomerad spirituell-och änglahealer, initierad Onenessgivare, har två-åring utbildning inom återhämtningsterapi, kunskap från kurser inom healing, energilära, medialitet, holistisk hälsa och meditationer. Är Intuitiv konstnär, och skapar helande konstverk/själsmålningar med kanaliserade budskap. Sachiko tror starkt på att den kreativitet som vi alla har inom oss är en av nycklarna till glädje och läkning.