Affirmationskort Soul Work av Josefine Dahlberg + Bergskristall

199 kr

- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Soul Work Affirmationskort av Josefine Dahlberg är ett perfekt verktyg för att få dagliga reminders om vad du behöver just nu. De 50 affirmationskorten har tänkvärda citat och texter både på svenska och engelska.

Budskapen på korten är lätta att ta till sig då de tar upp saker som de redan vet och känner inuti men som du kan behöva påminnas om för att göra verklighet av. Boosta dig själv, utveckla din självkärlek och få dina drömmar att bli sanna! 

Till dina Soul Work kort medföljer även en guidebok med texter och tankar kring varje kort som ger dig inspiration till hur du kan jobba med dem. Tips: Dra ett kort varje morgon till din morgonritual och se vad universum vill säga dig idag!

Du får också med en underbar Bergskristall (Clear Quartz) till varje kortlek. Bergskristall är de mest populäraste healing stenarna. Det är en kraftfull kristall som hjälper positiva tankar och energier att växa samtidigt som den rensar negativa tankemönster. Perfekt att ge dig en boost i rätt riktning.

  • 50 st kort med texter på Svenska & Engelska
  • Medföljande Guidebok på svenska som ger tankeinspiration till varje kort
  • Bergskristall (Clear Quarts) ca 10-20*20-30mm, ca 7-16 gram

Missa inte boken "Soul Work" delar Josefin Dahlberg med sig av sin personliga, spirituella resa till ett bättre mående. Där ger Josefin dig nycklarna för att börja lyssna inåt och komma dig själv närmare. Boken innehåller handfasta tips, övningar och inspiration inom yoga, meditation och olika ritualer - alla de verktygen som behövs till att ta tillbaka din inre guide, stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar.