Sound Healing kristall kit Citrin Måne silver- Ariana Ost

1 299 kr

- Fri Frakt (gäller vid köp över 599:-, annars 49:-
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Ljudhealing i ett unikt samarbete mellan Ariana Ost och BioSonic.
Arianas unika design tillverkat med kärlek i en studio i New York. Biosonic grundat av Dr John Beaulieu och Thea Keats Beaulieu som specialiserat sig på musikterapi och energi medicin för att skapa ett tillstånd av högre medvetenhet
Arianas vackra kreationer med helande kristaller tillsammans med stämgafflar från BioSonics skapar ett kraftfullt redskap för kropp och själ. Presenterat i en vacker förpackning. Med hjälp av stämgaffeln förstärker man kristallens kraft med ljudvågor. Knacka stämgaffeln mot kristallen och hjälp ditt sinne att finna harmoni och balans på ett ögonblick. Hjälper att minska stress och försjunka i meditativt tillstånd. I denna kombination är en citrin presenterad på en vacker måne i silverfärgad mässing. Stämgaffeln är avstämd till 2937,28 svängningar per sekund som resonerar med citrinen vars kraft hjälper oss att manifestera energi, överflöd, glädje och framgång i våra liv.
Perfekt present till någon du älskar eller till dig själv. Handgjort med kärlek. Då Arianas alla skapelser är handgjorda kan det förekomma små repor och ojämnheter som tillför den extra själ och charm som handen ger till materialet. 

  • Stämgaffel - Avstämd till 2937,28 svängningar per sekund
  • Måne - Silverfärgad mässing
  • Citrin - Energi, överflöd, framgång och glädje.

Instruktion:

Håll en kristall i ena handen och stämgaffeln i din andra hand.
Knacka försiktigt med stämgaffeln mot kristallen.
Stäng dina ögon och meditera över ljudet och känslan från kristallen i din hand
Låt ljudvågorna röra sig försiktigt genom ditt energifält och punkterna i din kropp.