Stor utförsäljning!

Unwale Inner Wisdom Kit - Tarotkort, Dagbok, Salviabunt & Rosenkvarts

1 325 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Unwale Inner Wisdom Kit är underbar för dig som söker personlig insikt och djupare förståelse för hur världen runt oss speglar vårt inte universum. En helt fantastisk tarotkortlek, The Moonchild Tarot som är fylld med rik symbolik och härliga drömbilder hjälper dig att avslöja din inre visdom . Tillsammans med The Goddess Journal har du ett kraftfullt verktyg för din själsliga resa mot uppvaknande och förståelse. The Goddess journal bjuder på 300 sidor av inspirerande idéer om Journaling för att stötta dina drömmar och stimulera din kreativitet. 

Använd salviabunten i en härlig, välgörande reningsritual kallad Smudge eller Smudging. Du kan rena dig själv och utrymmet omkring dig innan du börjar arbeta med dina tarotkort.
På denna vackra salviabunt finns även en kristall i form av en Rosenkvarts som kan hjälpa dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv).

Läs mer om innehållet nedanför

Tarotkort The Moonchild Tarot - Danielle Noel

Helt ljuvliga tarotkort från The Starchild Tarot (texten är på Engelska). Denna kortleken heter The Moonchild Tarot och den är ett perfekt meditationsverktyg då den tilltalar det undermedvetna, grundande och själsliga.

The Moonchild Tarot är fylld med rik symbolik och härliga drömbilder. Den är designad för att du ska kunna nå ditt Higher Self genom att beröra alla nivåer av din själ.

Ny på tarotkort? Vill du lära dig mer om tarotkort & orakelkort? Läs mer här

 • 79 + 2 bonuskort. Kärleksfullt illustrerade kort av konstnären Danielle Noel
 • Korten har en tjocklek på 400g & en satinmatt finish
 • Lyxiga kort med en baksida som skimrar vackert
 • Fin ask med en matt finish att förvara korten i
 • Medföljande, heltäckande guidebok  (på engelska) på 169 sidor 

Dagbok The Goddess Journal - Danielle Noel

Dagboken The Goddess Journal är en otroligt vacker och unik skrivbok från fantastiska Danielle Noel. Den har ett mjukt, underbart illustrerat omslag och hela 300 sidor att skriva dina tankar och reflektioner på. I början av boken finns inspirerande idéer om Journaling för att stötta dina drömmar och stimulera din kreativitet. 

Lite då och då i boken kommer sidor med underbara illustrationer för att inspirera dig och väcka din kreativa förmåga. Boken har ett unikt innehåll med 3 återkommande varianter av sidor att skriva på:

 • Card of the Day. Unika sidor med uppslag för noteringar kring "Card of the Day" för 6st orakel- eller tarotkort.
 • Inner Reflections. Små frågor som väcker dina tankar och ger dig guidning i vardagen.
 • Dotted Lines. Prickade linjer för alla dina anteckningar i det syfte du väljer.

Dagboken följer inga datum så du kan skriva i den när/hur du vill. Använd boken för det syfte du själv önskar, som dagbok, att skriva ner tankar och reflektioner i livet, att följa din spirituella resa och de tarotläggningar du gör, för personlig utveckling, som en tacksamhetsdagbok eller för att skriva ner dina mål och drömmar om framtiden

Salviabunt med Rosenkvarts "Love Spirit" White Sage

Salviabunt av White Sage, torkad vit salvia dekorerad med torkade rosblad. På denna vackra salviabunt finns även en kristall i form av en Rosenkvarts som kan hjälpa dig att förstärka dina positiva sidor i livet och stärker dina närmaste relationer (speciellt till dig själv). Det är kärlekens sten som öppnar upp ditt hjärna oför att kunna ta in lycka och kärlek i ditt liv.

Använd salviabunten i en härlig, välgörande reningsritual kallad Smudge eller Smudging. Du kan rena dig själv och utrymmet omkring dig innan meditation. Kanske har du ett rum som du vill rensa från dålig energi. White Sage är också perfekt för att rena dina kristaller.

Röken du använder från White Sage har en stark, kryddig doft. Vill du ha en mildare doft som påminner lite om lavendel så rekommenderar vi att du klickar dig vidare till vår Blue Sage/Blå Salvia.

 • Salviabunt: White Sage, vit salvia och torkade blomblad
 • Kristall: Rosenkvarts trumlad mini
 • Ca 10cm

Användning:

Tänd eld på ena änden, blås ut när du ser en låga och sprid salviabuntens rök runt det du vill rena. Alternativt vifta runt röken med hjälp av en fjäder eller med din hand. Släck din White Sage mot ett eldfast föremål, låt bunten ligga kvar i en eldfast skål och se till att den verkligen är släckt. Kan användas många gånger om