Wow! Massor av nyheter!

Mist PROTECTION Ametist 100ml - Love & Stones

345 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Härlig mist med Ametister som ligger löst i flaskan. En underbar doft av rosmarin och citron. Misten kommer i en glasflaska med miljövänligt bambulock. Ligger vackert förpackat med svart silkespapper runt, samt i svart förpackning som är handgjord i Spanien. 

Spraya misten på direkt på morgonen för att starta din dag. Spraya den runt om dig och andas! Använd för din meditation, för att göra dig redo för natten genom att spraya på din kudde, på dina kläder eller använd den som parfym. Samverkan mellan oljorna och kristallerna kan hjälpa dig att lösgöra negativa tankar och energier som hindrar dig i livet och kommer hjälpa dig att förstärka dina positiva intentioner och energier.  

BETYDELSE

Ametisten sägs ge balans för kropp, sinne och själ. Stenen skapar känslomässigt lugn, lindrar stress och oro samt främjar positiva tankar och handling. Den driver bort mardrömmar och manifesterar dina drömmar. 

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

OLJAN

Blandningen av de essentiella oljorna av rosmarin och citron tillsammans med ametisten kommer att ge dig härlig energi för själen så väl som ett inre lugn. Varje sten som Love & Stone använder har blivit renad och laddad med energi i saltvatten under den Mallorcanska solen.

  • 100 ml
  • Kristall: Ametist
  • Ingredienser: ekologiska essentiella oljor av rosmarin och citron. Rent destillerat vatten och etylalkohol
  • Skaka innan användning!