Stor utförsäljning!

Labradorit kristall Hjärta X-Large Tumlad

119 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kristall Labradorit. Energi och betydelse:

Den hjärtformade Labradorit kristallen är fantastiskt vacker och skimrar i dova toner av grått, blått, grönt och lila. Labradorit är en kraftfull spirituell sten som connectar med vårt tredje öga. Den är perfekt för dig som vill jobba med ditt undermedvetna och din intuition.

En Labradorit sägs ha skyddande egenskaper och håller negativ energi borta från dig och påverkar även eventuella negativa tankar du kan ha om dig själv. Den är bra att ha vid förändringar då den ger en boost till självförtroendet och självkänslan.

En Touchstone är perfekt att ha i handen, till exempel när du mediterar. Denna Labradorit Touchstone är lite rundare i formen vilket gör att den ligger väldigt bra i handflatan. Med sitt magiskt vackra skimmer är den även superfin att ha liggande framme.

  • Namn: Labradorit
  • Modell: Hjärta Tumlad
  • Färg: Grått, blått, grönt och lila, skimrande 
  • Storlek: ca 40x40x5mm
  • Vikt: ca 25g
  • Pris per styck

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.