Se allt nytt, vårfint i glada & fräscha färger!

Kristalldiffuser CALM Ametist - Love & Stones

550 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Diffusern är underbar för meditation, när du gör dig redo för natten men också som en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Droppa några få droppar av oljan över de råa stenarna och njut!

Detta underbara kit består av en vackert handgjord keramikskål i svart, Ametister i olika form och storlek samt en glasflaska med olja av mandarin och lavendel som stärker dina sinnen och energier. 

BETYDELSE

Ametisten är skyddande och kraftfull! Den skyddar mot psykisk ohälsa, stress och olika former av ångest. Ametist är en naturlig lugnare som lindrar stress och spänningar och kan även balansera humörsvängningar.

En ametist lugnar och stimulerar sinnet, hjälper dig att bli mer fokuserad, förbättrar minnet och ger dig motivation. Den lindrar sömnlöshet och hjälper till att komma ihåg och förstå drömmar.

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

  • 10 ml ekologisk olja av mandarin och lavendel i glasflaska
  • Kristall: ametist
  • Handgjord keramikskål 
  • Diameter skålen 10 cm, höjd 5 cm