Wow! Massor av nyheter!

Angel Aura kristall Hjärta Tumlad Stor

299 kr

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Kristall Angel Aura. Energi och betydelse:

Den hjärtformade Angel Aura kristallen är en fantastiskt vacker sten med en skimrande yta. Det är en bergkristall som genom en alkemisk (elektrolyt) behandling belagts med en yta av ädelmetaller och därav fått sitt underbara skimmer. Man binder ädelmetaller så som guld till dess yta och förutom dess vackra utstrålning förstärker man kristallens unika egenskaper.

Angel Aura har en fridfull vibration, som lugnar och stillar sinnet och visar oss att vi kan vi finna frid inom oss själva eftersom allt som är himmelskt också bor inom oss.
Angel Aura är en inre skönhetskristall, som påminner oss om att skönheten i världen omkring oss är en del av vårt medfödda tillstånd - ett lysande ljus inom var och en av oss. Detta är en högvibrerande kristall som ger en upplyftande energi som hjälper till att medvetna om vår själs gudomliga ljus och att minnas tidigare liv. I närvaro av Angel Aura kommer man att känna en känsla av anknytning, ljus och djup frid.

  • Namn: Angel Aura
  • Modell: Hjärta Tumlad
  • Färg: Regnbågsskimrande 
  • Storlek: ca 45x35x17mm
  • Vikt: ca 45g
  • Pris per styck

Alla våra stenar och kristaller ser lite olika ut i färg, form och storlek. Ojämnheter och sprickor är inte inte felaktigheter utan det är sådana saker som gör varje sten unik. Tänk att den du får valde just dig! Tro på att detta är den stenen du behöver just nu. Du kommer inte att bli besviken, vi skickar massor av kärlek och positivitet med varje sten.

Rena gärna dina kristaller med en Salviabunt, klicka här för att se alla våra Salviabuntar.