15% på byxor & leggings! Kod BYXA15 i kassan

Female Balance kit

723 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Female Balance kit är för alla er kvinnor som söker balans i tillvaron. Här får du verktygen att hitta din väg till din fulla potential 

Biken Kvinnokompassen av Ida B. Olsson är en inspirationskälla för alla kvinnor som söker balans i tillvaron. Känner du dig också ur balans ibland utan att förstå varför? Det är du inte ensam om. Kvinnokompassen – En mjuk guide till din inre kraft
Moon Balance är en mix av 6st Superfoods i pulverform. En Ayurvedisk blandning speciellt framtagen för kvinnor och ger dig ett viktigt tillskott på din resa mot balans.

Finn skön harmoni med humörbalanserande olja. Den motverkar humörförändringar i samband med klimakteriet och vid menstruation. 

Mer om innehållet

Bok "Kvinnokompassen" - Ida B. Olsson

Kvinnokompassen av Ida B. Olsson är en inspirationskälla för alla kvinnor som söker balans i tillvaron. Känner du dig också ur balans ibland utan att förstå varför? Det är du inte ensam om. Kvinnokompassen – En mjuk guide till din inre kraft är boken som på ett inspirerande sätt använder den symboliska kompassen för att vägleda sina läsare – från det lustfyllda Norr till det vilsamma och återhållsamma Söder. 

Boken är skriven av hälso- och träningscoachen, föreläsaren och yogaläraren Ida B Olsson, som ägnat de senaste 15 åren att hjälpa kvinnor att hämta kraft även när de känner sig begränsade – med målet att skapa harmoni som räcker hela månaden. 

"De flesta kvinnor är inte skapta för ett liv där alla dagar är likadana och på många sätt är anpassade efter männens förutsättningar. Förklaringen ligger i menstruationscykeln. Om du lär dig att utnyttja energin när du är på topp – likaväl som att lyssna på kroppen när den behöver vila och få omsorg – då finns möjligheten att hälsa, träning och kärlek kan nå sin fulla potential." Ida B. Olsson

Ida B. Olsson delar med sig av sina egna erfarenheter och hur hon anpassar sitt liv och vardag enligt kompassen. Ingen kvinnas behov liknar den andras till punkt och pricka men riktlinjerna finns där: god sömn, vistelse i naturen, lagom träning efter konstitution och ork, begränsad skärmtid, hälsosam kost är alla bra ingredienser för att skapa återhämtning och balans i tillvaron. 

 • Utgiven: 2022
 • Format: Hårda pärmar
 • Språk: Svenska
 • Sidor: 203
 • Mått: 245 x 175 x 25 mm

Ida B Olsson har ägnat de senaste 15 åren att hjälpa kvinnor att hämta kraft även när de känner sig begränsade – med målet att skapa harmoni som räcker hela månaden. Bland många projekt inom hälsa har hon startat den ideella föreningen Minirunners, vars verksamhet går ut på att barn och vuxna tillsammans ska träna helt utan prestationskrav. 


Moon Balance - Your Superfoods

Moon Balance är en mix av 6st Superfoods i pulverform. En Ayurvedisk blandning speciellt framtagen för kvinnor. Innehåller viktiga ämnen som järn och C-vitamin.

Blandningen i Moon Blance innehåller Baobab, Maca, Hibiscus, Amla-bär, Rödbeta & Shatavari. Läs mer om ingredienserna längst ner. Allt innehåll är certifierat ekologiskt, icke-GMO, vegan, paleo, 100% naturligt, inget tillsatt socker. Fritt från sötnings-, fyllnads- & konserveringsmedel eller annat konstgjort.

Blanda 1 tesked (ca 5g) av pulvret i smoothies, te, vatten, juice. Använd dagligen för bästa möjliga resultat.

 • Vikt: 200 g | 40 portioner
 • Smak: Citrusaktig
 • Framtaget av holistiska nutritionister
 • Fritt från: gluten, mjölk, soja 
 • Hel utan: tillsatt socker, sötnings-, fyllnads- & konserveringsmedel eller annat konstgjort 

Varför Superfood från Your Superfoods? Alla vet att de borde äta mycket färsk frukt och grönsaker för optimal hälsa och energi. 80% av människorna konsumerar dock inte tillräckligt med vitaminer och mineraler varje dag! Det är vanligt och förståligt då livet kommer emellan. Därför skapade Your Superfoods funktionella blandningar av superfoods med kraftfulla, näringsrika, kompletterande hela livsmedel som naturligt innehåller mycket mikronäringsämnen, såsom vitaminer och mineraler. 

Kvalité

Alla produkter är: certifierad ekologiska, icke-GMO, vegan, paleo, 100% naturliga. Allt innehåll är glutenfritt, mjölkfritt sojafritt, utan sötningsmedel, utan fyllnadsmedel, utan tillsatser, utan konserveringsmedel eller annat konstgjort.

Hållbart framställt: Your Superfoods köper alla ingredienser direkt och vet därför exakt var de kommer ifrån och arbetar för att ha en positiv inverkan på lokalsamhällena där. Alla  certifierade organiska ingredienser torkas naturligt för att bevara mikronäringsämnena och testas av tredjepartslaboratorier före, under och efter produktionen för att säkerställa att de håller högsta kvalitet.

Ge tillbaka: För varje såld blandning donerar de ett paket livräddande mat till barn som lider av svår undernäring genom deras partnerskap med Action Against Hunger. Alla förtjänar att vara friska!

Innehållsförteckning Moon Balance
Baobab* (Ghana), Maca* (Peru), Hibiscus * (Egypt), Amla Berry* (India), Beetroot* (Canada), Shatavari * (India). *= Organic certified

Baobab
Baobab innehåller mycket antioxidanter och vitaminer, särskilt vitamin C.

Maca
Denna kraftfulla adaptogen innehåller viktiga mineraler, såsom järn och kalium, och vitamin C. Det har traditionellt använts för att naturligt förbättra uthållighet.

Hibiscus
Denna superväxt innehåller stora mängder C-vitamin och antioxidanter. C-vitamin hjälper till med absorptionen av järn.

Amla Berry
Amla-bäret är även känd som "indisk krusbär". Det är en forntida frukt som är rik på antioxidanter och en naturlig källa till vitamin A, E, C samt mineralerna järn och kalcium.

Beetroot
Rödbetor är fyllda med viktiga näringsämnen, såsom folat (vitamin B9), mangan, kalium, järn och vitamin C.

Shatavari
Denna adaptogena rot är mycket väl använd inom ayurvedisk medicin. Den hjälper kroppen att anpassa sig till stress och har traditionellt använts för att stödja det kvinnliga reproduktionssystemet.


Yogaolja Roller "Restore Balance" - Tisserand Aromatherapy

Restore Balance yogaolja i en praktisk rollerflaska i perfekt storlek att stoppa i fickan eller handväskan så att du ler hela dagen.

Finn skön harmoni med denna humörbalanserande olja. Den motverkar humörförändringar i samband med klimakteriet och vid menstruation. 

 • 100% naturliga, rena eterisk oljor
 • Rollerflaska
 • Innehåller 10ml
 • Rose, Geranium och Clary Sage

För att få harmoni i ditt humör: Rulla på oljan dina pulspunkter; vid tinningar, nacke och bakom öronen. Kan också användas på handleden.

Innehåll: Capryl/Capric Triglyceride (fraktionerad kokosnötsolja), Citrus Paradisi M. (grapefrukt) Peel Oil Expressed, Pelargonium Graveolens (Geranium) Olja, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) Rotolja, Rosa Damascena (Rose Absolute) Olja, Tokoferol, Limonene*, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral*, Bensylalkohol*, Eugenol*. *Naturligt förekommande i eteriska oljor.

.