Stor utförsäljning!

Doftljus aromaterapi "Rising Soul" - Soul Factory

275 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Vårt doftljus 'Rising Soul' är som en uppfriskande morgonbris som väcker ditt sinne och inspirerar din själ. Med en harmonisk blandning av clary sage och peppermint skapar detta ljus en energisk atmosfär som hjälper dig att stiga upp och möta dagen med entusiasm.

Clary sage och peppermint är kända för sina uppiggande och mentalt upplyftande egenskaper. Tillsammans ger de dig en doftupplevelse som främjar klarhet, koncentration och kreativitet. Det är som en källa av ny energi som flödar genom ditt utrymme och lyfter ditt humör.

Vårt 'Rising Soul' doftljus är kärleksfullt handgjort för att ge dig den perfekta starten på dagen. Tänd detta ljus när du behöver inspiration och fokus, eller när du helt enkelt vill skapa en uppfriskande atmosfär i ditt hem. Låt doften av clary sage och peppermint vägleda din själ mot nya höjder. Ge dig själv eller någon speciell gåvan av upplyftning och själslig tillväxt med 'Rising Soul' doftljus.

Du får även till en magisk kristall - Grön kvarts

Grön kvarts är en sten som öppnar ditt hjärtchakra och välkomnar kärlek i ditt liv. Den främjar mental läkning och har förmågan att absorbera negativ energi, vilket gör den till en omtyckt följeslagare vid meditation. Dessutom sägs den gröna kvartsen stimulera din kreativitet och höja din energinivå. Det är verkligen en "feel good" sten som hjälper dig att känna dig inspirerad och i harmoni med dig själv och omvärlden. Låt grön kvarts vägleda dig mot ett hjärta fyllt av kärlek och en själ full av kreativitet.


  • Doft (av eterisk olja): Pepparmint & Clary Sage
  • Kristall: Grön Kvarts
  • Tillverkat av naturligt sojavax
  • Fri från plast och palmolja
  • Vegansk (Ej testat på djur)
  • 40 timmars brinntid | Vikt 420gr