Bok "Meningsfullt - samlade ord för själen" - Sofia Sivertsdotter

198 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Meningsfullt - samlade ord för själen av Sofia Sivertsdotter är en underbar liten bok fyllt med tänkvärdheter. I boken finner du utvalda texter ur Sofia tidigare böcker Strimmor av ljus, Livnära - 82 dikter om livet, Tillitens väg - konsten att lita på livet, Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro samt Älskad - vila i den du är.

Boken är en perfekt gåva till någon du tycker om. Den praktiska storleken gör den enkel att ta med sig. Texterna är varma och lättillgängliga och har lästs av många vid högtidliga tillfällen som bröllop och begravningar. Orden sträcker sig brett och når långt in, ända in till vårt innersta liv.

Sofias ord samlas kring existentiella och allmänmänskliga teman - som tillit, tröst, hopp, frihet och längtan efter att leva ett meningsfullt liv. Boken ger dig många härliga tankar och är som balsam för själen.

  • Antal sidor: 89
  • Utgiven: 2021

Om författaren: Sofia Sivertsdotters rötter finns på Öland och en stor del i hennes författarskap är naturen. Hon skriver för att upptäcka, synliggöra och uttrycka. Att skriva är för Sofia att djupandas. Hon tror på att vi människor behöver tre saker för att känna att vi lever ett värdefullt liv: Inre styrka, riktning och en känsla av meningsfullhet.