STOR UTFÖRSÄLJNING!

Yogalinne Good Karma Garnet - Urban Goddess

589 kr

450 kr

Tyvärr slutsåld. Bevaka för att få ett mejl när produkten åter finns i lager

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Yogalinnet Good Karma är tillverkat av mjuk, ekologisk GOTS-certifierad bomull. Färgen Garnet är en mjuk vinröd nyas som är så vacker! Längre modell med snygg och praktisk rynkning på sidorna.

Tyget är skirt, men i dubbla lager. Du kan bära yogatoppen så att den täcker dekolletaget eller öppna upp den lite. Passar bra till olika kupstorlekar, det finns utrymme för större kupor men den är lika snygg på de med mindre kupstorlek.

  • Färg: Garnet (vinröd)
  • Material: 95% GOTS-certifierad ekologisk bomull, 5% elastan
  • Dubbla lager tyg
  • Omlott i urringningen
  • Tvättas vid 30 grader, med liknande färger, med avigsidan ut. Torktumla ej!

Good Karma är inte bara användbar på mattan, utan kan också kombineras med plagg från din garderob till vardags. Den kan stylas upp med diverse accessoarer för att addera lite extra glamour, eller bara som den är för mer simpel elegans - toppen är oerhört mångsidig. 

Här hittar du fler ekologiska toppar

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget.