Linne ''Inner Peace Is The New Success'' Black - Soul Factory

350 kr- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Snyggt linne från vårt eget klädmärke Soul Factory. I klassisk svart nyans med snygga trycket ''Inner Peace Is The New Success'' i puderfärg. Bredare axelband med rak, och något figursydd passform, som lägger sig vackert på kroppen. Perfekt linnet att yoga i. Linnet gör sig även lika fint under en kimono som till till ett par jeans på stan. Tillverkad i supermjukt härligt ekologiskt bomull. 

  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Modell: (Rak, något figurnära)
  • Färg: Black (svart botten med tryck i puderrosa)
  • Tvättråd. 30 grader. Stryk ej på trycket

Plaggets certifieringar

GOTS certifierad ekologisk bomull & Oeko-Tex Standard 100

GOTS är en global certifiering som täcker ekologiska texiler medan OEKO-TEX är en global certifiering som täcker ekologiska och icke ekologiska textilier. Båda har strikta teststandarder på plats. Om en produkt har GOTS- eller OEKO-TEX-certifiering kan du vara säker på att produkten har testats och är så säker som den kan vara.

Fair Wear Foundation

En nederländsk oberoende förening vars medlemmar har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin.

PETA Vegan Approved

"PETA-Approved Vegan" -logotypen gör det möjligt för företag som säljer kläder, tillbehör, möbler eller heminredning att lyfta fram sina veganerbjudanden och hjälper konsumenter att hitta djurfria produkter. På så sätt kan konsumenten enkelt göra inköp som överensstämmer med deras värderingar.