Wow! Massor av nyheter!

Yogashorts Sati Black - Urban Goddess

725 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Urban Godess Yogashorts Sati med smickrande omlott midjeband som ger bra stöd. Shortsen är mjuka och sköna och sitter på plats även i de mest utmanande positionerna. De är idealiska att bära till mer dynamiska yogaformer, pilates eller svettiga träningspass på gymmet.
Sati shorts är superbekväma och är tillverkade med en mix av mjuk bambu och GOTS-certifierad ekologisk bomull. En specialutvecklad textil som andas och leder bort fukt.  

  • Färg: Black 
  • Material:  64% bambu, 24% ekologisk bomull, 12% lycra
  • Ben: Bikermodell
  • Hög midja, omlott midjeband

Om Sati: Sati är den första av de sju upplysningsfaktorerna enligt buddhistiska läror. Det betyder faktiskt mindfulness eller medvetenhet. Och Samma Sati , vilket betyder att rätt medvetenhet är det sjunde elementet i den ädla åttafaldiga vägen som buddhister håller som huvudguiden för att nå upplysning eller Nirvana och befria dig själv från Samsaras cykel.

Modellen är 1,72m och bär storlek S

XS (34/36)

S (36/38)

M (38/40)

L (40/42)

XL (42/44)

XXL (44/46)

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under din heliga stunder.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka. Tvätta vid 30 grader, med liknande färger och med avigsidan ut. Stryk inte över trycket.