Wow! Massor av nyheter!

Klänning Lala Dress Rust Flamingo - Maison Hotel

1 850 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider glädje & kärlek med bohemiska klänningen Lala Rust Flamingo!

Känn dig lycklig i denna galet coola klänning i mönstret Rust Flamingo. Mönstret är tryck i Rajasthan Indien för att få till det där extra. Luftig maxiklänning som har ett V-urringning. En mjuk rosa bottenfärg och mönster i teal, mörkröd och saffran. Kan det ens bli bättre? Ärmarna är långa med elastisk band längst ner. Denna bohemiska skapelse vill man gärna strosa rundor i hela våren och sommaren.

  • Färg: Rösa/röd i dova färger
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Luftig och skir avslappnad passform. Innerklänning
  • Storlek: Normal i storlek. Soul Factory testar: Storleken känns normal, rymlig runt midjan och mycket tyg i kjoldelen vilket uppskattas. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej
  • Mått medium: Bröst 50cm | Ärm bredd 20cm | Lång 133cm

Modellen är 1,84cm och bär stl. S

Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;