STOR UTFÖRSÄLJNING

Yogabyxa Devi Mocca - Urban Goddess

749 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Urban Goddess Devi yogabyxor är superbekväma, har lös passform och är producerade med ekologisk bomull av högsta kvalité. Midjebandet är mjukt och dubbelvikt för att du själv ska kunna justera hur höra du vill ha dem i midjan. Lösare passform upptill och åtsittande bredare mudd nertill - vilket gör att de håller sig på plats också vid de uppochnervända yogaposerna.

Byxorna är perfekta för dagarna då du helt enkelt inte har lust att ha på dig tajta yogaleggings, eller för de yogisar som helt enkelt trivs bättre i lösare byxor överlag. Oavsett vilket så är Devi yogabyxor ett utomordentligt tillskott i garderoben - både till yoga och för att slappa runt i hemma.

Se passformen här:


  • Färg: Mocca (brun/rost)
  • Material: 92% ekologisk bomull & 8% lycra
  • Passform: Lös passform i benen, långa muddar nedtill och mjukt dubbelvikt midjeband
  • Tvätta i 30° grader, med liknande färger, med avigsidan ut. Torktumla ej!

Om du ligger mellan två storlekar så rekommenderar vi att du går upp en storlek för att få den avslappnande känslan.

XS (34/36)

S (36/38)

M (38/40)

L (40/42)

XL (42/44)

XXL (44/46)

Modellen är 175cm lång och bär small

Om Urban Goddess

Urban Goddess är ett medvetet yogamärke. Företaget använder endast certifierat ekologisk bomull till sina plagg, vilket inte enbart är snällt mot människorna som arbetar med den på dags basis och miljön vi alla bär ansvar för, utan också ger dig alla fördelar som det är att ha på sig ett tyg som andas och är naturligt. Dessutom har de tagit bort alla tvättlappar som kan störa och klia under träningen. Dessa har istället ersatts med stämplar direkt på tyget.