Tröja Kort ärm Sif Moonstruck - Gai+Lisva

699 kr

300 kr- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Snygg kort tröja i modellen Sif, här i den vackra färgen Moonstruck. Sif är en v-ringad t-shirt som är Oeko-Tex® märkt och tillverkat i 100% linne, ett helt naturligt material som gör att din hud kan andas. 

Denna tröja passar till yogan, att slappa i hemma eller stylad till favoritjeansen. Tröjan har en härlig ljusbeige nyans och tygets råa struktur gör den något transparent vilket ger en väldigt fin effekt. Med sitt slitstarka, snabbtorkande och hållbara tyg kommer denna kortärmade tröjan bli en klassiker i din garderob. 

  • Färg: Moonstruck
  • Stil: Sif, kort ärm, v-ringad
  • Material: Oeko-Tex® märkt 100% linne
  • Skonsam tvätt, 30 grader
  • Ej torktumling, blekning eller kemtvätt
  • Stykning på mycket låg temperatur

Sif är en v-ringad tee med korta ärmar av kvalitetslinne. Tygets råa struktur gör det något genomskinligt och förbättrar alla figurer fint. GAI+LISVA är ett genuint danskt klädmärke med rötter i den nordiska ärligheten och enkelheten. Arbetar med ett medvetet sinne och ansvar för produktionen. Bryr sig om de fotspår som vi lämnar efter oss. Att vara ansvarig är en ständig process och engagemang, och vi försöker alltid göra bättre än igår. Det är en konstant resa - varje dag tar vi små steg för att minska våra fotspår över hela vår verksamhet, samtidigt som vi skapar en positiv, varaktig inverkan på världen.

Oeko-Tex® Standard 100-märkning 

Denna märkning säkerställer att kläderna undersöks avseende innehållet av skadliga ämnen. Märkningen sker efter testning och godkännande av produkten och inkluderar allt material som används i produkten så som tryckta etiketter och tillbehör, blixtlås och fyllnadsmaterial. Sif förpackas i FSC-certifierade papperslådor för att minimera användningen av plastpåsar.