Stor utförsäljning!

Topp Tie top Brown - Mad Peach

650 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Tie topp, en av Mad Peach mest älskade modeller i underbar boho style. Otroligt skön wrap topp, perfekt att slänga över en klänning eller matcha med lika underbara Wide pants eller Open pants från Mad Peach kollektionen.

Toppen kan bäras på flera olika sätt. Bär den öppen med flärparna hängandes löst fram. Knyt framtill som en topp eller gör en Wrap-around för en mer dressad look.

Material, storlek och skötselråd:

  • Material: 100% krinklad viskos.
  • Färg: Brun
  • Storlek: One size
    Passar de allra flesta kroppsstorlekar och former. Mycket kärlek i design och materialval för att det ska bli ett verkligt one size plagg.
  • Tvätta i kallt vatten och låt hängtorka. Torktumla inte.
    Krinklad viskos drar ihop sig när det blir blött, men "går ut sig" när du bär det, ångar det eller stryker på låg värme.

Hur plagget blivit till:

  • Handsydd av ett lokalt skrädderi i Jaipur under schysta förhållande
  • Alla tyger är infärgade för hand och därför kan nyanserna variera något från plagg till plagg.

Om Mad Peach

Madeleine, grundare till Mad Peach bestämde sig för att säga hejdå till massproduktion och istället satsa på småskaligt och schyst produktion. Det resulterade i en klädkollektion där Madeleine är med i varje led i produktionen. val av tyger, vilka lokala skrädderier de samarbetar med fram tills plagget är färdigt och landar på hyllorna i butikerna. Det är kärlek och omtanke i varje plagg.