GÅVA! 7 kristaller idag!*

Yogabyxor Wide Black - Mandala

999 kr

700 kr- GÅVA - kristallkit. Skriv MIDSOMMAR som meddelande i kassan

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Mysiga ekologiska byxor med vida ben och slits. Raka, lösa byxben med ett snyggt fall och diskret slits längst ner. Tyget är väldigt mjukt, skönt och andas bra.Byxorna har 2st praktiska sidofickor och ett elastiskt band i midjan. Perfekta för meditation, en mysig hemmakväll eller varför inte till vardags? 

  • Färg: Black (svart)
  • Material: 61% lyocell, 34% ekologisk bomull, 5% spandex
  • Mjukt, lätt material som andas
  • Miljövänliga material
  • Tvättråd: Tvätta i 30 °C, fintvätt

Fair Fashion

Tyg: Denna produkten är till 50% tillverkad av Lyocell (Tencel®) från företaget Lenzing. Lyocell är en regenererad fiber, dvs. den är tillverkad av naturlig cellulosa. Cellulosen kommer från förnybart eukalyptusträ från hållbart skogsbruk. I en patenterad process löses cellulosan från eukalyptusträet och bearbetas till Lyocell-fibrer. Under produktionen reduceras användningen av energi och råvaror till ett minimum, vilket gör det särskilt miljövänligt. 

Produktion: I samarbetet med producenterna lägger Mandala stor vikt vid: GOTS-certifierade produktionsanläggningar, långsiktiga partnerskap, rättvisa löner och social trygghet för textilarbetarna. De utför uppskattande, regelbundna besök på plats för att kontrollera att standarder följs.