Yogabyxa Dakini Rock - Urban Goddess

725 kr- FRI FRAKT (vid köp från 599:-) & fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Urban Goddess superpopulära yogabyxa Dakini är både snygga och sköna! Byxan har en bekväm lös passform och är producerade med ekologisk bomull av högsta kvalitét. Midjebandet är mjukt och rakt för att ge stöd åt magen, medan mittparten av byxorna har av en lösare passform ner till anklarna, som även de är mer åtsmitande - vilket gör att de håller sig på plats också vid de uppochnervända yogaposerna.

Byxorna är perfekta då du inte vill ha tajta yogaleggings, eller för de yogisar som helt enkelt trivs bättre i lösare byxor överlag. Oavsett vilket så är Dakini yogabyxor ett utomordentligt tillskott i garderoben - både till yoga och för att slappa i hemma.

Du hittar fler ekologiska byxor här.

  • Färg: Rock (mörk grå/lila)
  • Materiel 92% ekologisk bomull, 8% lycra

Att välja storlek: Innerbenslängd på byxorna är XS-S = 81cm, M och uppåt = 83cm. För att få passformen med lite loose fit som på bilderna, så bör ditt eget innerbensmått (från grenen ner till byxkanten vid foten) vara max 76 cm för att kunna ha storlek Storlek XS-S och max 78cm för storlek M och uppåt. Om du ligger mellan två storlekar så rekommenderar vi att du går upp en storlek.

Modellen är 170 cm lång och bär stl small i Dakini byxorna på bilden.

Älska dina Urban Goddess yogakläder och de kommer att älska dig tillbaka:

  • Tvättas vid 30 grader
  • Tvättas med liknande färger
  • Tvättas med avigsidan ut för att skydda trycket
  • Stryk inte över trycket

Urban Goddess använder ren ekologisk bomull till alla sina plagg, vilket gör att dina yogakläder andas tillsammans med dig. Urban Goddess yogakläder använder ett tryck istället för etiketter för att förhindra irritation eller klåda under dina heliga stunder.