Wow! Massor av nyheter!

Väst Piti Spicy Margarita coral - Maison Hotel

1 150 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider kärlek med bohemiska västen Piti Spicy Coral.

Men hur cool är inte denna västen, Piti Spicy Margarita. Färgerna, mönstret...allt! Denna västen kan verkligen pigga upp den enklaste outfit. Missa inte chansen till denna väst som för tankarna tillbaka till 70-talet. En grymt snygg grej är insidan, som man ofta skymtar. Ett helt annat mönster som ger den coolaste "mismatch". Väldigt mjukt tyg i 100% bomull.

  • Färg: Dova färger i coral, beige och saffran och andra sidan har en annan stil i rosa, coral och beige.
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Avslappnad modell
  • Storlek: Mindre i storlek. Soul Factory testar: Mindre i storleken, normalt har jag Medium men har Large i denna. Så man kan gå upp en storlek. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej

Modellen är 1,84cm och bär stl. S

Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;