Wow! Massor av nyheter!

Blus Alberta Bone - Maison Hotel

1 399 kr- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Maison Hotel sprider kärlek med bohemiska blusen Alberta i färgen bone! 

Känn dig avslappnad och fri i denna galet sköna och ursnygga blus med grymma detaljer. Magisk blus som sticker ut med sina bohemiska detaljer, skirttyg men ändå med en tyngd. Knappar längs hela vägen gör den helt öppningsbar. Bestäm själv! Färgen Bone kan du kombinera med allt i din garderob som tex dina favoritjeans. Missa inte chansen till denna unika blus som för tankarna tillbaka till 70-talet.

  • Färg: Benvit blus med volanger och spets
  • Material: 100% bomull
  • Passform: Luftig och skir, avslappnad passform
  • Storlek: Normal i storlek Soul Factory testar: Storleken känns normal, bredare modell. (generell storlekstabell sista bilden)
  • Mått medium: Vidd 62cm (rakt över) | Nacke till nederkant 66cm | ärmlängd 57cm | omkrets ärm 52cm 
  • Tvättråd: Handtvätt, torktumla ej

Modellen är 1,84cm och bär stl. S


Maison Hotel the story;

Maison Hotel siktar på att återuppliva den bohemiska storhetstid då hippies från jordens alla hörn bodde på gamla bondgårdar, latade sig under den gasande solen och dansade hela natten lång, barfota i fullmånens sken, Kollektionerna är inspirerade vintageskatter som följer fotspåren från den eklektiska 'Flower Power'-rörelsen på 60- och 70-talen. "Ibiza Bohemia

"Everything began with a trip to India. India has been since the beginning the inspiration to the Maison Hotel universe". Amrit & Samuel


Eftersom vi kommer från den stressiga företagsvärlden utan andrum tog vi beslutet att gå in i ett slow mode . Genom att ge näring åt vår eviga nyfikenhet genom att resa, skapa meningsfulla kontakter och tillbringa tid nära havet lärde vi oss om kreativitetens förmåga att läka.

Efter en serie osannolika sammanträffande som kulminerade i ett omvälvande möte med en fransk kock och modedesigner i Jaipur, bestämde vi oss för att skapa Maison Hotel - ett bohemiskt modemärke inspirerat av det vi älskar och av allt som är autentiskt.
Utan några förkunskaper om modebranschen gav vi oss ut på en självlärd resa om modedesign, traditionella vävtekniker och distinkta broderikunskaper med målet att skapa tidlösa plagg med vintageanda.

Loving the inspirational process;