Trosor 2-pack Organic Cotton Briefs Black - Organic Basics

345 kr

258 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Organic Basics har fantastiskt sköna underkläder som är lika bekväma på kroppen som de är snälla mot naturen. Organic Cotton Briefs är ett 2-pack trosor i 95% ekologisk GOTS-certifierad bomull, vilken är känd för sin otroligt mjuka känsla och hållbara kvalité.

Underbyxan är i en klassisk modell och för högsta komfort har trosorna flatlocksöm, vilket betyder att sömmen är platt på både bak och framsida. Midjebandet är extra brett, allt för att få bra passform och en extra skön trosa.

  • 2-pack
  • Färg: Svart
  • 95% GOTS-certifierad ekologisk bomull, 5% elastan
  • Etiskt producerade
  • PETA "Vegan Approved" 

Modellen på bilden är 175cm lång och har på sig storlek small. Kan tvättas i 60°C men Organic Basics rekommenderar det mer hållbara valet att tvätta i 30°C. Producerad i Turkiet.

Organic Basics egna ord om de olika miljö- & kvalitetsmärkningarna

GOTS

Vi har använt GOTS-certifierad ekologisk bomull för den här produkten som kommer från Egeiska havet. Det är allmänt betraktat som en av världens mjukaste och mest hållbara bomull. GOTS-standarden garanterar också att de människor som tillverkat dessa betalas en skälig lön och behandlas så som människor bör behandlas.

Etiskt producerat 

Tillverkad i bra arbetsförhållanden med skälig lön, inget barnarbete, fritt vald anställning och med respekt för miljön. Vi använder GOTS och SA8000 standarderna för att säkerställa att saker görs rättvist.

PETA "Vegan Approved"  

Denna märkningen innebär att produkterna är "cruelty-free" och därmed inte innehåller några produkter eller biprodukter från djur.