STOR UTFÖRSÄLJNING

Trosor 2-pack Invisible Cheeky High-Rise Cocoa Brown/Taupe - Organic Basics

479 kr

300 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Organic Basics har ljuvligt sköna underkläder som är lika bekväma på kroppen som de är snälla mot naturen. Invisible Cheeky High-Rise Deep Taupe är ett 2-pack trosor i återvunnet material. Otroligt bekväma och en av Organic Basics riktiga storsäljare!

Underbyxan är seamless, det vill säga att inga kantsömmar finns vid midja och ben vilket medför att inga skarvar syns genom kläderna. Trosorna är höga i midjan och breda på sidan. Cheeky innebär att de är något högre skurna i bak.

  • 2-pack
  • Färg: Cocoa Brown/Deep Taupe, Mjuk brun/grå/lila (mullvad)
  • Invisible, dvs Seamless
  • 82% återvunnen nylon, 18% elastan
  • Grenen fodrad med ekologisk bomull
  • Etiskt producerade
  • PETA "Vegan Approved" 

Modellen på bilden är 167cm lång och har på sig storlek small. Kan tvättas i 60°C men Organic Basics rekommenderar det mer hållbara valet att tvätta i 30°C. Vi rekommenderar att tvätta trosorna i en Guppyfriend tvättpåse. Produce00ad i Turkiet.

Organic Basics egna ord om de olika materialen & kvalitetsmärkningarna

Återvunna material

Vi använder återvunna material eftersom de sparar både på vatten och energi. De hjälper också att få bort avfall från deponier och förhindra koldioxid - vilket hjälper till att hålla vår planet ren och bekämpa klimatförändringar.

Seamless

Denna produkt är tillverkad på ett sätt som inte skapar sömmar. Inga sömmar betyder större komfort och hållbarhet eftersom det inte finns några svaga punkter i plagget.

Etiskt producerat 

Tillverkad i bra arbetsförhållanden med skälig lön, inget barnarbete, fritt vald anställning och med respekt för miljön. Vi använder GOTS och SA8000 standarderna för att säkerställa att saker görs rättvist.

PETA "Vegan Approved"  

Denna märkningen innebär att produkterna är "cruelty-free" och därmed inte innehåller några produkter eller biprodukter från djur.