Vilken yogamatta ska du välja? Följ vår enkla guide!

BH Organic Cotton Triangle Bra Rose Nude - Organic Basics

429 kr

300 kr- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Organic Basics ljuvliga underkläder är lika härliga att ha på sig som de är snälla mot naturen. Organic Cotton Triangle Bra är deras bästsäljande BH i ekologisk bomull. Tillverkad till 95% av ekologisk GOTS-certifierad bomull, vilken är känd för sin otroligt mjuka känsla och hållbara kvalité.

Den triangelformade BH:n från Organic Basics har ett väldigt bra stöd, trots att den är utan byglar. Dubbla lager bomullstyg för en vadderad känsla, justerbara axelband och hyskor i ryggen så den kan justeras för att passa perfekt på din kropp.

  • Modell: Triangel-BH
  • Färg: Ljus Rosa/Beige
  • 95% GOTS-certifierad ekologisk bomull, 5% elastan
  • Justerbara axelband och spännen i ryggen
  • Ett stödjande underband utan byglar
  • Dubbla lager bomull för en vadderad känsla
  • Etiskt producerad
  • PETA "Vegan Approved" 

Modellen på bilden är 177cm lång och har på sig storlek medium. Kan tvättas i 60°C men Organic Basics rekommenderar det mer hållbara valet att tvätta i 30°C. Producerad i Turkiet.

Organic Basics egna ord om de olika miljö- & kvalitetsmärkningarna

GOTS

Vi har använt GOTS-certifierad ekologisk bomull för den här produkten som kommer från Egeiska havet. Det är allmänt betraktat som en av världens mjukaste och mest hållbara bomull. GOTS-standarden garanterar också att de människor som tillverkat dessa betalas en skälig lön och behandlas så som människor bör behandlas.

Etiskt producerat 

Tillverkad i bra arbetsförhållanden med skälig lön, inget barnarbete, fritt vald anställning och med respekt för miljön. Vi använder GOTS och SA8000 standarderna för att säkerställa att saker görs rättvist.

PETA "Vegan Approved"  

Denna märkningen innebär att produkterna är "cruelty-free" och därmed inte innehåller några produkter eller biprodukter från djur.