Örhänge Snippa Gold Citrin Krok - Härligt Ärligt

599 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Man kan inte annat än älska dessa härliga Snippa smycken från Härligt Ärligt. Här i form av ett par creole örhängen i förgyllt stål med en berlock utformad efter en snippa. Stilren design som hyllar kvinnans kraft och som vill påminna oss om att våga stråla i och ta plats. 

Just dessa örhängen är laddade med citrinens magi.
Citrin är fylld av positiv energi och kan ge dig bättre självförtroende. Den sprider good vibes och framgång. Det är en riktig abundance kristall.
Bli påmind om din inre power!

  • Modell: Örhängen krok
  • Material: Förgyllt stål
  • Storlek berlock : 70x38mm
  • Total längd: 90mm
  • Kristall: Citrin

Bilden på modellerna är en inspirationsbild föreställande  de härliga och ärliga designers bakom  Snippa smyckena

Skötselråd:  

För att kunna ha glädje av ditt smycke länge kan du ge det extra omtanke genom att ta av dem när du tränar, diskar och duschar. Undvik att bada i klorerat eller salt vatten. Förvara dem gärna i en smyckesask eller liknande för att undvika repor. Tänk på att förgyllning är en ytbehandling och kommer naturligt slitas med tiden

Budskap:
"Vi har tagit fram kollektionen Snippa som en hyllning till alla makalösa kvinnor och deras inneboende styrka. Vi vill inspirera till att plocka fram stoltheten och kraften i att våga vara sig själv, vem du än är och hur du än ser ut. Vi är alla unika och det är just det som är det vackra. Låt Snippa påminna dig om hur makalös du och alla andra kvinnor är!
När du tar plats, tar du ingen annans plats. När du står i din kraft kan du inspirera andra att våga göra det också och tillsammans kan vi flytta berg.
Bär snippa som en hyllning till din inre gudinna och bli påmind om den kvinnokraft du har inom dig."