STOR UTFÖRSÄLJNING!

Halsband Solune Gold - Agapé Studio

965 kr

- Fri frakt över 699kr, annars 59kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leverans

Ursnyggt boho-halsband från franska Agapé Studio med ett hänge som går att snurra.
 
Inspiration: Upptäckt från de bortglömda arkiven av den praktfulla Pyralis-civilisationen, ett rike där floderna glittrade med flytande guld under solens ömma blick. Solune är en hyllning till deras eviga kärlek till guld. En berättelse om förlorad storhet, det är som om varje länk i denna gyllene kedja viskar uråldriga historier i dina öron, värmer din hud som tusen solnedgångar. 

Halsbandet är tillverkat av återvunnen mässing och belagd med en värdefullt 3-mikronförgyllning som gör det väldigt tåligt och passar en äventyrlig livsstil. Halsbandet har en underbar mjuk och varm lyster som kommer att leva länge och vara ett riktigt blickfång.. Levereras i en fin ekologisk påse och ask. 

  • Material: 24k Förgylld mässing (3-mikron)
  • Längd: Justerbar 43 + 7 cm
  • Allergivänlig (Nickelfri, blyfri)
  • Vattentålig
  • 2-års garanti.
  • Levereras i ekologisk påse och ask.
  • Etiskt tillverkat i Frankrike

Skötselråd: 

Förgyllningen ligger på mässingen som en tunn yta och slits med tiden. Det är ofrånkomligt med alla förgyllda smycken, men sköter du om ditt nya smycke så kommer du kunna ha det med dig länge.
Mässing: Som vi älskar den varma härliga färgen av mässing! Mässing är en metall som oxiderar med tiden. Många tycker om denna patinan men vill du inte ha det så kan du kan putsa upp ditt smycke med en putsduk för mässing.
 
Ett litet husmorsstips: Vill du behålla det som det är finns även möjligheten att pensla på ett tunt lager med genomskinligt nagellack. 

Agapé berättar sin historia:

"WORKING ON A DREAM". När vi bestämde oss för att följa vår passion för skapande visste vi att vi ville skapa ett autentiskt smyckesmärke som erbjuder en meningsfull historia bakom varje stycke.
Och så föddes Agapé Studio. Grundat i Paris i oktober 2019 kommer dess namn från det antika grekiska ordet som betyder "gudomlig och villkorslös kärlek," vilket representerar allt vi står för: vänlighet, kärlek och vänskap.
Under inflytande av den franska stadens eviga elegans producerar vår ateljé högkvalitativa men rimligt prissatta smycken inspirerade av den antika kulturen med en modern twistett hänge som går att snurra.

Vi tror att det redan finns tillräckligt med guld, ädelstenar och metaller som producerats på vår värdefulla planet. Vi använder återvunna metaller och ädelstenar till våra lyxiga boho smycken som samtidigt är vänliga mot vår Jord.

Att njuta av elegans med en klar medvetenhet, utan de skadliga effekterna. Vem skulle inte vilja det?